Beautybloggen toch niet zo glamoureus

Wie denkt dat beautybloggen enkel bestaat uit het krijgen van gratis producten, het bezoeken van persevents met heerlijke hapjes, het testen van nieuwe luxe crèmepjes en het beantwoorden van mails, heeft het fout. De beautyblogging business kan in de realiteit zelfs zeer gevaarlijk zijn.

Serena van beautylab.nl blijkt neurologische schade te hebben opgelopen na een fout gelopen DIY. Bij het drogen van foundation om concealer te maken zijn schadelijke dampen vrijgekomen die er voor gezorgd hebben dat de 27-jarige Houtense haar gezond verstand heeft verloren. Dit droevige feit kwam aan het licht nadat ze een artikel op haar site publiceerde over haar nieuwe schoenen. Hierin beschrijft het arme meisje hoe ze in een opwelling 320 euro neergeteld heeft voor de afschuwelijke marteltuigen van Jeffrey Campbell.

Het wordt tijd dat ik met de Belgische bloggers ga spotten. Illustratie door mezelf.
Er werd ook onderzocht of Mascha’s artikel over de aanschaf van een nieuwe zonnebril en horloge eveneens het gevolg was van een misgelopen DIY. Even werd er gedacht dat ze mogelijk verdachte komkommers had gebruikt voor een masker, maar al gauw bleek het artikel in kwestie gewoon reclame te zijn. Mascha werd hierbij uitbetaald in natura en er was in dit geval dus gelukkig geen sprake van een onbezonnen aankoop.

De toekomst van beautylab.nl is alsnog onbekend. Coco en Clarence worden opgevangen door familie.
 

RSS Feed. Deze blog maakt gebruik van een gemodificeerde versie van Modern Clix, een thema door Rodrigo Galindez dat aangepast is voor Blogger door Introblogger.